Video de la mani a BTV


Un got de xocolata desfeta per combatre el fred en una manifestació amb què els veïns volen trencar el gel amb l'Ajuntament. Des del Districte diuen que són ells els que s'han distanciat, però el veïnat assegura que se senten ignorats.

GERARD GUAL, AV Vallvidrera
"Necessitem un diàleg obert ,però un diàleg en base a parlar les parts, no a imposar projectes, és a dir, que són daquesta manera. Per canviar qualsevol cosa sembla que hi hagi una guerra".

Creuen que l'ajuntament desconeix el territori i oblida que Vallvidrera és un barri de muntanya. Fins i tot hi ha qui reclama independitzar-se de Sarrià-Sant Gervasi.

CISCU TOMÀS, veí de Vallvidrera
"Nosaltres necessitem un altre tracte, no som ciutat. Som una ciutat barrejada amb Parc Forestal, es un altre sistema, shan de prendre unes altres mesures. Lideal seria fer un altre districte".

Denuncien que el quaranta per cent dels carrers de Vallvidrera estan sense asfaltar i que la falta daparcaments ofega el petit comerç.

DANI, comerciant
"Imagina't aquí a Vallvidrera el que costa tenir un negoci si no deixem que aparqui la gent, a sobre els multem... Ens anem a pique tots".

Tot i que la convocatòria ha estat a les vuit del matí, en hora punta, els veïns han intentat que el trànsit no es veiés afectat. I de fet, només mitja hora després la situació al barri ja estava normalitzada.

Comentaris

Entrades populars