La consulta a Btv

Vallvidrera celebra una consulta per separar-se de Barcelona

Actualitzat el 13.03.2010 a les 10:00
Marc Bermejo
L'Associació Mont d'Orsà de veïns de Vallvidrera ha organitzat una consulta popular sobre la independència del barri. El moviment veïnal està desconent amb l'Ajuntament perquè assegura que el consitori no atén els seus problemes.
Els veïns critiquen la gestió que es fa dels barris de muntanya de la ciutati reclamen millores, sobretot en aparcament i pavimentació de carrers. Fa anys que es queixen d’una manca d’inversions públiques i d’un diàleg inexistent amb l’Ajuntament. Al desembre ja van fer una manifestació per denunciar el que ells consideren prepotència municipal. El descontent veïnal va prendre força després de l’enderroc de la masia municipal de Can Pujades al maig de 2009.
L’horari de votació de la consulta serà des de les 10 h a les 15 h a la plaça de Vallvidrera. La pregunta sotmesa a votació és: “Creieu que un govern des de la muntanya milloraria la gestió dels recursos i serveis de Collserola?” Una qüestió que poden votar la consulta els majors de 16 anys que tinguin la residència a Collserola, acreditant-ho mitjançant el DNI o un testimoni. Els no residents també poden votar, tot i que les seves votacions computaran a part. Coincidint amb la votació se celebrarà una festa a les escales de l’església i una botifarrada popular.

Comentaris

Entrades populars