El primer numero de Cafèambllet arriba a Vallvidrera

Captura de pantalla 2014-04-14 a las 23.39.29
Ja està aquí. Avui a les 8:45 del matí ha començat la distribució del primer número de la revista cafèambllet. 145.000 exemplars escampats per més de 2000 repartidors i finançats per més de 1.600 mecenes amb un clar objectiu: explicar allò que els diaris en mans de la banca no expliquen.
On trobar la revista a Vallvidrera?
A Vallvidrera, de moment el podeu trobar a La Mandarina (Plaça de Vallvidrera) i al Centre Cívic de Vallvidrera - Vázquez Montalbán. (C/ Reis Catòlics) NOU: També en podeu trobar al Centre Cívic L'Elèctric de les Planes (Al costat de la parada de FGC Les Planes). Ampliarem punts les properes hores i dies. Recordeu que és de distribució gratuita i massiva: si ja l'heu llegit el podeu passar entre els vostres amics i coneguts: que no hi hagi ningú sense haver llegit el Cafèambllet! En poques hores també estarà disponible el PDF de la revista (en català i en castellà) per a distribuir per la xarxa.

Què és Cafèambllet? 
Si no coneixeu la gran història que s'amaga darrera d'aquesta publicació, us recomanem fermament el seu llibre "Artur Mas, on són els meus diners?" escrit pels dos impulsors del projecte, Albano Dante Fachín i Marta Sibina, on amb una narrativa fantàstica descriuen la peripècia que els va portar a destapar un dels casos de corrupció més grans de la sanitat catalana i a ser el centre dels maldecaps del poder. El llibre, que van penjar a internet, és una lectura que atrapa el lector profundament recomanada. Us el podeu descarregar en català i castellà AQUÍ.
Pots seguir-los al seu Facebook  Twitter o a la seva web www.cafeambllet.com

La podeu trobar a dins del Centre Cívic, a la part entre porta i porta de l'entrada així com al  Bar del Centre Cívic. També hi és a La Mandarina i al Centre Cívic l'Elèctric de Les Planes.


Comentaris

Entrades populars